GUDS RETFÆRDIGHED

BIBELUNDERVISNING

Jesus fortalte lignelsen om sædemanden, og fortsatte så med disse ord i Luk. 8,11: Men dette er meningen med lignelsen: Sæden er Guds ord. 

GUDS RETFÆRDIGHED

Menigheden i Rom var ikke grundlagt af Paulus selv, men af troende tilflyttere og af Romere, der på deres rejser i Romerriget havde mødt evangeliet og var var blevet troende. Derfor kendte Paulus ikke noget til deres teologske indsigt, så han skrev et brev til dem, som forklarer det kristne budskab fra A til Z, og derfor er romerbrevet vel den mest fyldestgørende forklaring af det kristne budskab, der findes (samlet i et enkelt brev), hvilket gør det til det væsentligste dokument, vi kender. Ellers kan siges om Romerbrevet, at det gennemgående tema er GUDS RETFÆRDIGHED, og Guds retfærdighed er undervist ud fra flere synsvinkler:


1. Kapitel 1  -  8: 

Guds retfærdighed præsenteret i evangeliet


2. Kapitel 9 - 11:  

Guds retfærdighed forsvaret i Hans handlen med Israel 


3.Kapitel 12-16:  

Guds retfærdighed præsenteret i den troendes livHerunder er placeret links til den bedste undervisning over Romerbrevet jeg kender til.


Det er audio (kun lyd), og det er på engelsk. Undervisningen er opdelt i 5 afsnit, som skal høres i kronologisk rækkefølge (ved at klikke på symbolerne i ikonerne).


Der anvendes de internationale symboler for spil og pause, og lydstyrken kan på nogle computere reguleres på det lille ikon, der ligner en højttaler.


1. del

2. del

3. del

4. del

5. del