EGNE ARTIKLER anden samling

BIBELUNDERVISNING

Jesus fortalte lignelsen om sædemanden, og fortsatte så med disse ord i Luk. 8,11: Men dette er meningen med lignelsen: Sæden er Guds ord. 

ANDEN GRUPPE

EGNE ARTIKLER anden samling


Til min egen store overraskelse har jeg siden moriel.dk’s start i 2013 selv skrevet ret mange artikler til siden. Det er blevet til så mange at webeditor-softwaren hos det webhotel jeg benytter har svært ved at håndtere det. Derfor har jeg besluttet at flytte en række sider ud på andre hjemmesider, som der bliver linket til her fra moriel.dk, som derved bliver centrum i et lille netværk af hjemmesider. Alle artiklerne under ”egne artikler 1” og ”egne artikler 2”  osv. har jeg flyttet til andre hjemmesider tituleret "egne artikler første samling" op til . "egne artikler fjerde samling"

I arbejdet med at gennemføre dette er det gået op for mig at opsætningen af mange af de artikler jeg har flyttet var ”gået helt i smadder”. Om det var mig, der havde kludret i det eller det skyldtes at moriel.dk var blevet for stor til webeditoren til at den kunne håndtere den fejlfrit. Det ved jeg ikke, men der hvor artiklerne nu er flyttet hen er der orden på opsætningen. Herunder finder du en opstilling over de artikler du kan finde dér og du kan komme direkte til artiklerne ved at venstreklikke på artikelnavnene , eller du kan vælge at gå til hjemmesidens forside ved at klikke her


 FØRSTE GRUPPE